Vægtertur rundt i Faaborg

Vi var jo på byrundtur i Faaborg med Steen Bo Verner. Steen er jo i øvrigt kasserer i vores egen Seniorklub. Det var ellers aftalt at det bare var en guidet tur rundt i byen, men da der var så stor tilslutning her på det sidste, valgte Steen at gå en rigtig vægter tur .

Vi var 43 tilmeldt men på grund af sygdom blev vi kun 40 personer.

Vi mødtes nede på Metals kontor, hvor Sten lagde ud med en vægter sang, og der fra gik turen bag om den gamle politi station og ned og så den bro der her er, om nu Knud Paustian´s svejsninger som han udførte en gang 70´ne, om de kunne stadig kunne godkendes, det blev de hurtigt. Vi erindrer at der tidligere måtte køre biler over broen, men den er nu afspærret for biltrafik, hvorfor ved vi ikke?

Derfra gik vi om og i den gamle konserves gård, og der igennem gården hen forbi Malerimuseet, Vandrehjemmetog Feltens Rist, hen til kirken,  og rundt om den med et ophold inde i kirken.

Steen kunne også fortælle om bygningen ”Stiftelsen af 2 januar, og de bygninger deromkring.

Turen gik derefter henover Brugsens parkeringsplads også med lidt historie derfra, og derefter gik turen over til Bryggergården og Rådhusgården, gennem Vestergade og ned i Den Voigtste Gård, op på torvet og høre om Ymerbrønden. Vi kom hen forbi Klokketårnet, og  hen og ned ad Jomfrulågen.

Steen sluttede af med at man som vægter, skal han smage på udskænknings stedernes øl, og det sluttede med en opvisning om, hvor hurtigt han kunne sluge en øl, og det gik stærkt.

Vi sluttede rundturen på kontoret, og her fik vi andre en gang at drikke.
ref. Bjarne Nielsen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.07 | 08:22

TIlmelding til turen 14. August.
Jeg vil gerne tilmelde med 2 personer til turen 14.august .
Hilsen Kurt Kamuk

...
09.02 | 15:19
Fotoalbum! har modtaget 19
19.08 | 13:45
Julefrokosten 2017 har modtaget 1
14.01 | 12:41
Referater m.v. har modtaget 3
Du kan lide denne side